Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO)

Bent u minimaal een jaar niet meer aan het werk en krijgt u een uitkering van UWV, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO) of een re-integratietraject. Een werkcoach moet daarvoor toestemming geven. Voor de aanvraag en de uitvoering van een dergelijk traject kunt u terecht bij L’écluse Loopbaanadvies. Bij de uitvoering van het traject kunt u rekenen op dezelfde persoonlijke benadering als wij bieden bij soortgelijke trajecten.

Trajecten op maat

L’écluse Loopbaanadvies verzorgt een traject op maat, gericht op een nieuw duurzaam loopbaanperspectief en een nieuwe, passende functie. L’écluse Loopbaanadvies beschikt over veel kennis van verschillende branches en kan gebruikmaken van een uitgebreid netwerk. Dat maakt het voor u een stuk eenvoudiger om een snuffelstage, werkervaringsplaats of een oriënterend gesprek te vinden om zoveel mogelijk kans te maken op een passende baan. We helpen u ook om zelf een uitgebreid netwerk op te bouwen. Dit is van groot belang bij het vinden van een passende vacature.

Het traject richt zich in ieder geval op de volgende aspecten:                                                       Werkwijze bij trajecten