Loopbaanadvies

Laat u zich liever niet alleen door omstandigheden laat sturen, dan is het goed om zaken als motivatie, kwaliteiten, drijfveren en ambitie in kaart te brengen. L’écluse Loopbaanadvies kan u daarbij ondersteunen, zodat u bewuste stappen zet in uw carrière.

Trajecten op maat

L’écluse Loopbaanadvies verzorgt een traject op maat, gericht op het maken van bewuste keuzes. Dat kan de keuze voor nieuwe, realistische loopbaanstappen zijn, al dan niet binnen de organisatie. Het kan ook de keuze voor de huidige functie zijn. De duur van het traject is afhankelijk van uw individuele situatie. In de meeste gevallen duurt een traject ongeveer vijf tot zes maanden. L’écluse Loopbaanadvies beschikt over veel kennis van verschillende branches en kan gebruikmaken van een uitgebreid netwerk. Dat maakt het voor u een stuk eenvoudiger om inzicht te krijgen in de verschillende mogelijkheden door middel van een snuffelstage, werkervaringsplaats of een oriënterend gesprek bij een van de organisaties binnen het netwerk.

Het traject richt zich in ieder geval op de volgende aspecten:                                                       Werkwijze bij trajecten